VMR Voortman Metal Recycling Nieuws Ijzer Bestellen

Wie we zijn en wat we doen?


Het ontstaan van VMR

Voortman Metal Recycling BV, oftewel VMR, kent zijn bestaansrecht al ruim 10 jaar. Gevestigd in het mooie Twentse Rijssen. VMR is ontstaan door de samenwerking tussen schoonvader Reint Voortman en schoonzoon Warner Agteresch. Op 1 januari 2010 werd VMR opgericht en ondertussen niet meer weg te denken uit de metaalhandel in Rijssen en omstreken.

Van inzamelen oud ijzer naar complete metaalhandelaar

Een overkapping op het industriegebied leek de juiste plek om het bedrijf op te starten. Iets verderop gelegen dan de huidige bedrijfshal. Niets mis mee, maar extra ruimte bleek zeker geen overbodige luxe. Met het oog op méér ruimte is VMR verhuisd naar een hal aan de andere kant van het industrieterrein. Ruimte was hier zeker, maar misschien wel té veel!

De verhuizing naar de immens grote hal zorgde wél voor een professionele vertaalslag. Er kwam ruimte voor groei en het aanspreken van verschillende klanten en bedrijven. VMR startte met de verkoop van nieuw ijzer, naast het innemen van oud ijzer. Vandaag de dag biedt VMR, als complete ijzerhandelaar, alle mogelijkheden aan rondom de metaalhandel.

Na ruim vijf jaar heeft VMR besloten om een kleinere bedrijfshal te betreden, waar ze nu al zo’n twee jaar gevestigd zijn. Op de vraag of deze ruimte niet te klein wordt, geeft VMR het volgende antwoord: ‘We moeten creatief zijn met de ruimte die we hebben, dus werken we de hoogte in’!

Het team van VMR

VMR Rijssen is ondertussen uitgegroeid tot een team van tien man. Harde werkers die samen de kern van de organisatie vormen. We staan open voor éénmalige aanbiedingen van ferro en non-ferro metalen, maar veel belangrijker is het opbouwen van langdurige relaties op basis van wederzijds vertrouwen.

‘Doen wat we beloven, niet meer beloven dan we waar kunnen maken! Zó doen wij zaken!’
Wij leveren staal

Metaal totaal oplossingen

Bij VMR Rijssen bieden we een totaal oplossing voor metaal. Wij nemen vanzelfsprekend oud ijzer in maar verkopen daarnaast ook nieuw ijzer. Wilt u graag een container geplaatst hebben? Ook dat is bij ons geen enkel probleem.

Naast onze metalen hebben wij ook een variërend aanbod aan handelsproducten. Deze houden we periodiek bij op onze nieuws pagina.

Vragen? Vraag het ons gerust!

Waarom VMR?

  • In/verkoop partijen handel
  • Nieuw ijzer op maat geleverd
  • Plaatsing containers
  • Inleveren oud ijzer en metalen
VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen