VMR Voortman Metal Recycling Nieuws Ijzer Bestellen

Recyclen = Milieu Besparen


Duurzaam ondernemen!

Wij vinden het belangrijk om bewust met metaalafval om te gaan. De recycling van oude metalen vormt een wezenlijke bijdrage in de besparing van grondstoffen en energie.

Heeft u veel metaalafval, laat het ons dan weten. Het sorteerproces van de metalen is van essentieel belang binnen ons recyclingproces. Door een verhoogd rendement van onze sorteerprocessen dragen wij bij aan effectieve metaalrecycling. Door uw oud ijzer bij ons in te leveren kunnen we ‘samen’ een bijdrage leveren aan de duurzaamheid en het milieu, wat steeds belangrijker wordt.

Door een nauwe samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat het metaalafval op een verantwoorde manier wordt gerecycled en een tweede leven krijgt.

Certificaten

Wij leveren staal

Metaal totaal oplossingen

Bij VMR Rijssen bieden we een totaal oplossing voor metaal. Wij nemen vanzelfsprekend oud ijzer in maar verkopen daarnaast ook nieuw ijzer. Wilt u graag een container geplaatst hebben? Ook dat is bij ons geen enkel probleem.

Naast onze metalen hebben wij ook een variërend aanbod aan handelsproducten. Deze houden we periodiek bij op onze nieuws pagina.

Vragen? Vraag het ons gerust!

Waarom VMR?

  • In/verkoop partijen handel
  • Nieuw ijzer op maat geleverd
  • Plaatsing containers
  • Inleveren oud ijzer en metalen
VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen VMR Rijssen